Apteekkipalvelut

Apteekin ammattilaiset palveluksessasi

Asioidessasi Käpylän apteekissa saat kiireetöntä palvelua iloisella asenteella kaikissa lääkehoitoon, terveyteen sekä hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Lääkkeiden oikea annostelu, haittavaikutukset sekä yhteensopivat lääkkeet ovat asioita, joihin apteekin ammattilaiset antavat mielellään neuvoja.

Tavallisimpien apteekkipalvelujen lisäksi saat meiltä

 • Reseptien uusimispyyntöjen lähettämisen puolestasi, jos kyseessä oleva terveydenhuollon toimipiste vastaanottaa uusimispyyntöjä
 • Lääkityksen tarkistuspalvelun
  Palvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille. Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville. Palvelun hintaan sisältyy noin puolen tunnin keskusteluaika farmaseutin kanssa sekä mukaan annettava yhteenveto keskustelun sisällöstä, jonka voi näyttää tarvittaessa lääkärille. Kysy lisää ja varaa aika tarkistukseen apteekistamme!
 • Lääkkeiden annosjakelupalvelun
  Toimitamme lääkkeet pakattuina annoskohtaisesti pusseihin 2 viikon erissä. Palvelu soveltuu erityisen hyvin henkilöille, joilla on pitkäaikainen, jatkuva lääkitys ja käytössä on useita lääkkeitä. Näin lääkkeiden otto helpottuu ja tulee säännöllisemmäksi. Lääkkeiden päällekkäinen käyttö myös vähenee, kun asiantuntija suorittaa lääkeannostelun. Lue lisää
 • Tiliasiakkuuden
  Voit halutessasi tehdä tiliasiakassopimuksen Käpylän apteekin kanssa. Tiliasiakkuus on varteenotettava vaihtoehto asiakkaille, jotka eivät itse pääse asioimaan apteekkiimme, vaan asioinnin hoitaa omainen tai esimerkiksi kotisairaanhoitaja.
 • Kotiinkuljetuksen
  Kotiinkuljetus lähikaduille on mahdollista, ota yhteyttä henkilökuntaan.
 • Palvelupistesilmukka kahdella reseptintoimituspisteellämme helpottaa kuulolaitetta käyttävän tai huonokuuloisen henkilön asioimista palvelupisteessä ja takaa intimiteettisuojan säilymisen. Farmaseutin ääni voidaan ohjata suoraan asiakkaan kuulolaitteeseen tai voidaan käyttää erillisiä kuulokkeita.
 • Apteekista saa myös laadukasta apteekkikosmetiikkaa ja mineraalimeikkejä (Idun minerals).

Mieltä askarruttavien kysymysten äärellä ota rohkeasti meihin yhteyttä! Palvelemme mielellämme kaikissa apteekkipalveluihin liittyvissä asioissa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!